Oudercomité

Oudercomité schooljaar 2016-2017 was:

  • Een gezellig avondje fruit snijden voor de overheerlijke fruitsalade tijdens het jaarlijks gezond ontbijt, en de traditionele discussie of choco daar ook deel van uitmaakt of niet.
  • Een bake–off op zoek naar het beste wafelrecept, slapeloze nachten omdat het aantal bestellingen voor de wafelenbak onze verwachtingen ruimschoots oversteeg, en achteraf beseffen dat meer dan 2000 wafels bakken op één dag, eigenlijk ‘a piece of cake’ is.
  • Vol spanning afwachten omdat je nog 1 cijfertje tekort hebt voor een volle bingokaart en dan horen dat iemand anders luidkeels “BINGO” roept.
  • Samen met de paashaas op zoek gaan naar de moeilijkste verstopplaatsen van ‘den Hof’.
  • Blij verrast zijn dat onze cocktails een succesnummer waren tijdens de opendeurdag en de avondmarkt.
  • Horen aan het enthousiasme van de kindjes na verschillende uitstappen en cadeautjes dat het allemaal de moeite waard geweest is!

Oudercomité schooljaar 2017-2018 wordt:

Eén grote verrassing met enkele constanten en een hoop nieuwigheden, en hopelijk een groot enthousiast team van mensen die samen met ons op de kar willen springen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en vooral, hoe lichter het werk voor iedereen.

Heb je zin om een vergadering bij te wonen, dan ben je zeker en vast welkom. Vraag aan een juf, meester, Nancy, Pedro of een lid van het oudercomité wanneer de eerstkomende vergadering door gaat.

Heb je zin om af en toe mee te werken aan de activiteiten, maar zie je het niet meteen zitten om ook naar de vergaderingen te komen, geef dan zeker je naam door aan Heidi of aan de leerkracht van je kind. Ook jouw hulp is zeker welkom!

Wij hebben er alvast weer zin in! Hopelijk jij ook!

Met vriendelijke groeten,
Het oudercomité van GBS De Duizendpoot